To jest dalszy ciąg opinii o Lamininie, których pierwsza część (głównie w formie video) jest na stronie: opinie o laminine.

Opinie o lamininieBędę tu zamieszczać opisowo w formie tekstu Opinie uczestników czatów, abyś miał je, jakby na żywych przykładach.

Sam możesz mieć dostęp do tych opinii o suplemencie Laminine po podjęciu ze mną współpracy:

ZŁAMANIE KOŚCI NADGARSTKA (nie wiele mamy tego typu przykładów działania Lamininy):

Wiadomość od Marii:
Mam 65 lat. Laminine przyjmuje od 8 miesięcy w dawce 2 lam 1 om 2 lam. Od tego czasu czuję się świetnie, od wielu lat nie czułam się tak dobrze.
23 stycznia 2016 spadłam z krzesła i poczułam potworny ból ręki. Na Oddziale Ratunkowym w Szpitalu zrobiono mi prześwietlenia nadgarstka i stwierdzono złamanie kości łydeczkowatej. Lekarz poinformował mnie, że złamania tej kości bardzo trudno się zrastają i wymagają długiego okresu unieruchomienia 3-4 miesięcy.
Nie zgodziłam z tym i jak wróciłam do domu postanowiłam zwiększyć 2x dawkę Laminine i produktów dodatkowych. Po 16-tu dniach poszłam na kontrolne prześwietlenie z decyzją, że zmienię gips na unieruchomienie wykonane z tworzywa sztucznego (płatne ale lżejsze i mniej uciążliwe). Ku mojemu zaskoczeniu, a przede wszystkim zaskoczeniu ortopedy zdjęcie wykazało, iż kość się zrosła. Lekarz nie mógł się nadziwić bo sam miał w przeszłości złamanie tej samej kości i nosił gips przez 3,5 miesiąca.

To już 3 przypadek padaczki.
Rodzice tych dzieci są bardzo zadowoleni. Choć na początku gdy pojawiła się większa ilość ataków byli wystraszeni i chcieli przerwać branie Laminine. Jednak jeszcze postanowili dać szanse i rezultaty są WSPANIAŁE.

PADACZKA (to jedna z wielu opinii o Lamininie, która pomaga praktycznie w każdym przypadku):

  • Dziecko kilku letnie
    Choruje na padaczkę Bierze produkty LPGN od 1,5 miesiąca na początku nastąpiło zwiększenie ilości ataków po ustaleniu dawki 1/2 kapsułki rano i 1/2 wieczorem + po kilku dniach dodanie 1/2 Laminine Omegi ataki ustąpiły wcześniej dziecko miało średnio 4-5 ataków w tygodniu. Od 4 tygodni ataki padaczki nie występują. Pamiętajmy o piciu wody dobrej jakości.
  • Chłopiec 11 lat.
    Urodził się jako wcześniak, ataki padaczkowe, ADHD, uznany za dziecko opóźnione w rozwoju. W szkole specjalnej nauczyciele mieli z nim duże problemy nie potrafił się skupić, chodził po klasie, słabo się uczył. Mama zaczęła mu podawać Laminine najpierw 4 potem 2 tabletki dziennie. Szybko ustąpiły objawy padaczki, uspokoił się, zaczął się dużo lepiej uczyć i szybciej rozwijać do tego stopnia, że nauczyciele pytali się co mama stosuje. Pojawiła się nawet sugestia przeniesienia chłopca do szkoły powszechnej.
  • Dziewczynka lat 7.
    Padaczka poszczepienna. Po rozpoczęciu zażywania Laminine objawy ustąpiły całkowicie.

ZAPALENIE ŚCIĘGIEN, PRZEWODU MOCZOWEGO, NIEDOCZYNNOŚĆ TARCZYCY

ZANETA 30 lat. Fizjoterapeutka.
Jeśli chodzi o moje efekty związane z Lamininą:
objawy przed zażyciem Lamininy:
• zapalenie ścięgien związane z przeciążeniem pracą ( ręce spuchnięte, czerwone, bardzo bolesne, nie umiałam podnieść kubka z herbatą, dostałam od lekarza diklofenak, ale nie pomógł)
• częste nawracające zapalenia pęcherza, częstomocz (czasem co pół godziny silna nagła potrzeba oddania niewielkiej ilości moczu)
• częste uczucie zmęczenia (związane z niedoczynnością tarczycy, mimo stosowania leku)

Objawy po zażyciu Lamininy (dawka 2×2 Lamininy 1x Omega):
• po zażyciu drugiej dziennej dawki Lamininy bóle rąk i przedramion zniknęły (!!) całkowicie po ok 30 minutach. Uldze w bólu towarzyszył jednak silny ból głowy oraz wielokrotne oddanie moczu z towarzyszącym bólem i pieczeniem (byłam pewna, że jest to zapalenie pęcherza), ale ustąpiło po nocy.
• Mimo codziennej pracy w zawodzie ręce są w bardzo dobrym stanie.
• Problem z częstym oddawaniem moczu ustąpił, mimo bardzo dużej ilości spożywanej wody, oddawaniu moczu nie towarzyszy nagła potrzeba (wcześniej było tak źle, że kiedy tylko poczułam parcie na mocz od razu musiałam go oddać) potrafię teraz po prostu „trzymać” .
• Na drugi dzień po zażyciu Lamininy wystąpiła wysypka na twarzy, która ustąpiła po ok tygodniu.
• Zmieniła się też barwa i zapach moczu, w pierwszych dniach stosowania czułam też od siebie „dziwny” zapach, który całkowicie ustąpił po 2,3 dniach.
• Mam zdecydowanie więcej energii, nie potrzebuję już 8, 9 godzin snu, żeby się wyspać mam też zdecydowanie lepszy humor.
Od początku terapii minęły 4 tygodnie.

SEPSA (to kolejna opinia o Lamininie):

Historia córki p. Danuty:
moja Córka lat 40 w październiku 2015 r. została w szpitalu w Londynie zarażona sepsą.
Ciężka infekcja całego organizmu, nie spadająca temperatura 39, 40, cukier 250 jedn., chudniecie. Lekarze podawali coraz większe ilości penicyliny, aby pozbyć się infekcji, po której dostała szoku alergicznego. Następnie sterydy i wypisali do domu!!!!
Po miesiącu wszystko wróciło podwójnie. Jej godziny były policzone…W potwornym bólu na środkach przyleciała o północy do Polski do szpitala w Kościerzynie na ostry dyżur. Po tygodniu w polskim szpitalu udało się Ją uratować. Taki był Jej stan : ból w jamie brzusznej promieniujący na boki nie do zniesienia, temperatura utrzymująca się 39,40 st.C, nie wydalające, powiększone dwukrotnie nerki, zakrzepica w przewodzie wątrobowym na długości 4 cm, powiększona wątroba i śledziona, cukier 430 jednostek, woda w otrzewnej 4,5 cm, opuchlizna od płynów – 12 kg więcej.
Lekarze dopiero w 7 dniu, dali nadzieje na lepsze, gdyż była infekcja w organizmie i ciężki stan sepsy i cukrzyca insulinozależna.
Od 6 tygodni jest na wszystkich produktach Lamininy. Dzieją się cuda, tak wspaniale się czuje!!! Dawkowanie: 2 x 2 Lam na czczo lub miedzy posiłkami, 1 x 1 Omega podczas obiadu, 3 x 1 Immune, oraz 2 x 1 Digestive tuż przed posiłkiem 5, do 10 min.
Po 6 tyg. stosowania Córka czuje się wspaniale. Oczywiście wstrzykuje sobie insulinę i na rozrzedzenie krwi, trzyma dietę, ale ma mnóstwo energii, przytyła 3 kg (wcześniej szybko niebezpieczne chudła), ma piękną cerę, odmłodniała, zmniejszyła ilość wstrzykiwanej insuliny. 21.12. 2015 była w szpitalu, w tym samym w Polsce na kontroli całego organizmu.
24.12.2015 Hallo, pragnę poinformować odnośnie stanu zdrowia mojej Córki c. d. niesamowitej historii. Jak wyżej – sepsa i beznadziejny stan. Otóż od 4 dni normował się cukier we krwi. Minęło 6 tygodni – Córka jest cały czas na Lamininie – dawkowanie j.w. Od wczoraj nie podała sobie ani jednej dawki insuliny. Cukier waha się, ale jest w normie. Podaje sobie nadal zastrzyk na rozrzedzenie krwi, ze względu na zakrzep w przewodzie wątrobowym. To znaczy, trzustka zaczęła pracować!!! To chyba Świąteczny Cud! Dwa dni przebywała w szpitalu w Polsce, w Kościerzynie, gdzie uratowano jej życie, w celu przeprowadzenia wszystkich możliwych badań. Lekarz był zdziwiony takim szybkim powrotem do zdrowia. Córka powiedziała im, że stosuje Lamininę. Odpowiedział, że nie zna, ale skoro Jej to nie szkodzi i tak dobrze się czuje, to nie ma przeciwwskazań! Święta i Nowy Rok spędzamy razem w Polsce! Mieszka w Londynie. Jestem naprawdę szczęśliwa! Dziękuję za Lamininę!

POLIP NA PĘCHERZU I ZMIANY SKÓRNE NA TWARZY (tego rodzaju rezultatów na działanie Lamininy mamy wiele, szczególnie w przypadku zmian skórnych):

Miesiąc wcześniej (na początku stycznia) córka mojego przyjaciela i partnera w naszym projekcie Piotra W.., Kasia (23 lata),
była na kontrolnej wizycie ginekologicznej.
W trakcie badań stwierdzono, że na pęcherzu jest polip (tak to nazwał lekarz). Wyznaczył jej wizytę na następne badania za miesiąc. 
Po powrocie do domu z niepokojącą diagnozą zaczęła zażywać Lamininę – 3 kapsułki Lamininy rano, 1 kapsułkę Lamininy Omega+++ w południe i 3 kapsułki Lamininy wieczorem. 
02.02.2016r była na badaniach kontrolnych i ku wielkiemu zdziwieniu lekarza i jej samej po polipie nie ma śladu. Wyniki idealne.
Te preparaty są niesamowite, aż boję się pomyśleć, że tak niewiele brakowało abym się nimi nie zainteresował. W tej rodzinie to już drugi przypadek rewelacyjnego działania Lamininy. Siostra Kasi, Ola, w ciągu miesiąca pozbyła się zmian skórnych na twarzy, z którymi „walczyła” od długiego czasu.

DOLEGLIWOŚCI BÓLOWE OKOLICY PODBRZUSZA – ŻOŁĄDEK (to kolejna budująca opinia o Lamininie):

Ela z Gdańska, 63 lata.
W sierpniu 2016 roku zostałam przyjęta do 7 Szpitala Marynarki Wojennej-Gdańsk -Polanki 117 do Oddziału Gastroenterologii celem diagnostyki ostrych bóli brzucha oraz niedokrwistości. Dolegliwości bólowe okolicy podbrzusza trwały od pół roku. Waga spadała, okresowo występowały krwawienia z odbytu, dróg moczowych czy płciowych – nie byłam w stanie określić precyzyjnie Ilości stwierdzonych chorób u mnie to długa lista. Ja dzisiaj skupiam się na żołądku. 
W wykonanej gastroskopii stwierdzono gojące się owrzodzenie w antrum ,pobrano wycinki do badań hist-pat., dodatkowo endoskopowe cechy przepukliny rozworu przełykowego, zapalenie błony śluzowej części przedodźwiernikowej żołądka, test urazowy dodatni. 
Przy wypisie ze szpitala dostałam listę – 14 punktów zaleceń… oczywiście i długa lista leków …!!!!!
O Lamininie dowiedziałam się dużo na spotkaniu w czerwcu. Nie od razu zdecydowałam się korzystać z Lamininy… wciąż coś ważyłam na wadze. Całe dwa miesiące trwało rozmyślanie aż zdecydowałam, że kupię i skorzystam z dobrodziejstwa specyfiku jakim jest Laminina. I tak od listopada 2015 roku zaczęłam przygodę ze „złotą dawką” 2-1-2, z rana 2 lamininki, w południe 1 omega i wieczorem 2 lamininki. 
Odczekałam długi termin na ponowne badanie Gastroskopii i dziś /22.02.2016r/ odwiedziłam szpital – poddałam się badaniu i czytajcie, radujcie się ze mną.
GASTROSKOPIA
Błona śluzowa przełyku bez zmian. Linia Z regularna, na górnej granicy fałdów żołądkowych. Endoskopowe cechy przepukliny rozworu przełykowego. Dno, trzon o niezmiennej śluzówce. W antrum błona śluzowa z pstrym zaczerwienieniem, widoczna blizna po zagojonym owrzodzeniu. Odźwiernik prawidłowy, drożny. Błona śluzowa opuszki dwunastnicy i części zaopuszkowej bez zmian. 
Cd moich przygód z Lamininą opiszę.. mam nadzieję podleczyć „starówkę”…. ela z Gdańska.

BÓLE KRĘGOSŁUPA I NIE TYLKO … (to dalsze opinie o Lamininie):

Mężczyzna kolo 50 lat zaczął zażywać 2 miesiące temu 4 Laminine i 2 omegi dziennie. Miał bóle kręgosłupa od 18 roku życia I chodził do toalety 8 razy dziennie. Zaczął przychodzić do mnie na masaże regularnie I w tym samym czasie zażywał Laminine I omegę.
W piątek przyszedł na umówiony masaż I mówi tak: przeszedłem transformacje, kręgosłup już nic nie boli, a do toalety chodzę tylko 3 razy dziennie.
On cały czas nie może uwierzyć, że czuje się tak dobrze. Zauważył również, że jest bardziej wyciszony I spokojny.
Zaproponowałam, że zrobię wywiad z nim następnym razem I puszcze na fb i youtuba. Pan jest szkotem.

HASHIMOTO I OPARZONE DZIECKO (jest już wiele przykładów Hashimoto, choć tu zalecamy jeszcze inne działania, aby przyśpieszyć działanie Laminine i trochę to trwa):

Kupiłam Laminine głównie ze względu na siebie. Mam Hashimoto i wycięty woreczek żółciowy. Od czasu jak biorę Laminine czuje się świetnie. Brak woreczka mi nie dolega już tak bardzo jak wcześniej, a tarczyca tez nie daje o sobie znać. Jednak chciałabym wam opowiedzieć w jaki inny sposób Laminine mi pomogła. Jak kupiłam Laminine to zaczęłam nią karmić cala swoją rodzinę … i wszystkim również pomogła. Zaczęłam nawet profilaktycznie dawać najmłodszemu 14 miesięcznemu synowi (na początku pół kapsułki dziennie ale szybko zwiększyłam do 1 kapsułki dziennie).
Po miesiącu od momentu jak zaczął dostawać Laminine uległ poważnemu oparzeniu wylewając na siebie świeżo zaparzoną kawę. Natychmiast trafiliśmy do szpitala a stamtąd karetką zostaliśmy przewiezieni do szpitala w Hamburgu. Lekarze mówili, że będzie konieczna operacja plastyczna przeszczepiająca skórę (było oparzenie 2 stopnia – 14% ciała). Cały czas dawałam małemu Laminine dodając również ją do maści. Po 2 tygodniach w szpitalu okazało się ze gojenie przebiega tak szybko że nie dość, że nie będzie konieczności operacji plastycznej to najprawdopodobniej nie będzie żadnych blizn. LAMININE jest niesamowita. Wygląda na to ze uratowała mojego synka przed operacją i brzydkimi bliznami na cale życie. Dodatkowo pomogła mi przetrwać psychicznie i fizycznie ciężki czas w szpitalu.
Bożena W.

REUMATOIDALNE ZAPALENIE STAWÓW (tu jest wiele rezultatów, ale to nie następuje natychmiast):

Zrobiłam zdjęcia moich dłoni z wykrzywionymi palcami. Biorę Laminine od 7 sierpnia. Na początek usunęła mi ból w okolicy nerki i zeszła opuchlizna z nóg; stopy były jak bańki – niewidoczne kostki. teraz są jak wcześniej – bez opuchlizny. Zniknął też ból w wykrzywionych palcach, nawet nie zwróciłam uwagi na ten fakt. Do dobrego przyzwyczajamy się bardzo szybko. Ale brak tego bólu świadczy o działaniu Lamininy – gdy rosną zwyrodnienia – bardzo boli.

PROBLEMY Z KRĘGOSŁUPEM (następny efekt działania Lamininy – to tak, jak u mnie było):

Myślę, że czas opowiedzieć o mojej mamie lat 86, która od 1,5 mies. bierze L. – nie mogła chodzić, leżeć, obrócić się bo ma problemy z kręgosłupem – nie chciała żyć i cierpieć, a dziś chodziła już bez podpórki, jeszcze boli, ale to taki ból do wytrzymania… Wiadomo, że układ kostny regeneruje się wiele miesięcy, ale mama jest dobrej myśli….
Halina P.

ZAPALENIE NERWU TRÓJDZIELNEGO, DEPRESJA I INNE (kolejne opinie o Lamininie):

Kobieta 44 lata z zapaleniem nerwu trójdzielnego, depresja, bardzo wysokim pobudzeniem nerwowym (przewlekły stres), bólami głowy bardzo silnymi, niskim poziomem serotoniny. Pierwszy tydzień 2×1 lam, 1×1 om. W drugim tygodniu 1x2lam rano, 1×1 lam wieczór, 2×1 om. Po 3 tygodniach wróciła do żywych. Śpi super, prawie nie ma bólu głowy, stres minął.
Bierze dopiero drugie opakowanie Laminine. A przedtem miałam z nią problem, bo nic nie działało.
Beata S.

RAK PĘCHERZA (następny rezultat działania Lamininy):

W listopadzie 2015r. Tadeusz ma zapalenie układu moczowego z krwiomoczem. Furagina nie pomogła, otrzymuje antybiotyk, potem kolejny antybiotyk – tak do początku stycznia 2016r. Krwiomocz dalej się utrzymuje.
W końcu otrzymuje skierowanie do szpitala (28.01.2016r.), gdzie badanie tomografem wykazuje, że ma dwa guzy – w pęcherzu i za pęcherzem. Badanie moczu w szpitalu wykazuje – brunatny kolor moczu, białko 257mg/dcl, leukocyty 30-40, duża ilość krwinek czerwonych, bakterii.
Ma wykonany zabieg cystoskopii TUR-BT usuwający laparoskopowo guza wewnątrz pęcherza. Wynik histopatologiczny: inwazyjny rak o nieznanej budowie o dużej złośliwości. W perspektywie do usunięcia cały pęcherz, gdyż oba guzy są połączone ze sobą i ze ścianą pęcherza (wg lekarzy).
Żona Tadeusza przyszła do mnie z płaczem, co ja robię, że tak dobrze wyglądam, wiedziała, że też mam raka, a widzi ostatnio bardzo dużą różnicę, jak kiedyś funkcjonowałam, a teraz. Zrozpaczona sama ma ogromne bóle żołądka, bo bardzo przeżywa stan męża. Ta rozmowa odbyła się 3.02.2016r.
8.02. dostarczam jej Lamininę i Lamininę z Omegą. Zażywają oboje. Kilka dni i bóle żołądka przechodzą Halince. Tadeusz czuje się pomalutku lepiej, ale nie rewelacyjnie, więc po miesiącu otrzymuję telefon od żony, co ma robić, bo Tadeusz powiedział, że takie pieniądze nie będzie wyrzucał, gdyż wcale nie czuje, żeby mu się poprawiło. Wtedy opowiadam jej o moich kolejnych stale powiększających się objawach powrotu do zdrowia i proszę, by nie przerywał zażywania Lamininy. Obiecała, że przekona go.
16.03.2016r. kolejny zabieg TUR-BT w szpitalu i badanie moczu – wykazuje ono: barwa jasno-żółta, białko nieobecne, leukocyty 10-15, z kolei badanie histopatologiczne po tym zabiegu: nieinwazyjny rak o dużej złośliwości.
31.03.2016r. badanie USG wykonane przez specjalistę urologa wykazuje zmniejszenie się guza poza pęcherzem o 1,5 cm w ciągu 1,5 miesiąca, poza tym zewnętrzny guz nie jest połączony ze ścianą pęcherza.
Najciekawsze jest to, że po zaordynowaniu mu przez lekarza rodzinnego drugiego antybiotyku, który skończył brać z początkiem stycznia, żaden lekarz, ani urolog specjalista, ani medycy szpitalni nie przepisali mu żadnego lekarstwa, specyfiku, w celu poprawy obrazu moczu. A kiedy zobaczył urolog wyniki zdziwił się, że taka poprawa, ale nawet nie wniknął, nie zapytał, dlaczego, co było przyczyną. A Tadeusz nie zażywał nic poza Lamininą i Omegą.
14.05.2016.

SILNA DEPRESJA (to częsty przypadek kiedy Laminina pomaga dość szybko):

Kobieta, 42 lata.
Silna depresja, nie mogła spać po nocy i wszystko ją wyprowadzało z równowagi.
Bierze 2 Laminine oraz 1 Laminine Omega+++ od 2 tygodni. Od tygodnia śpi jak dziecko wszystko ma w nosie.
15.05.2016

STRES, OBNIŻENIE DZIĄSEŁ PODCZAS CIĄŻY (uspokojenie, to dość częsty przykład działania Lamininy, obniżenie dziąseł to na razie jedyny jaki znam):

Kobieta, 32 lata.
Zażywała: 2 kapsułki Laminine z rana, 2 wieczorem oraz Laminine OMEGA+++ raz dziennie.
Po dwóch miesiącach: Stała się bardziej zrelaksowana, mniej się denerwuje rzeczami codziennymi.
Oprócz tego dziąsła, które znacząco się obniżyły w trakcie ciąży, zaczęły się regenerować i wracać na swoje miejsce.

DEPRESJA PO ROZWODZIE. BEZSENNOŚĆ, ZABURZENIA HORMONALNE (od razu kilka na raz przypadków działania Lamininy:

Kobieta, 44 lata.
Zażywa 2 kapsułki 2 razy:
Po tygodniu zauważyła poprawę snu, polepszył się stan ogólny.
Po 3 tygodniach objawy depresji całkowicie zniknęły.
Po trzech miesiącach zażywania Laminine bardzo dobre samopoczucie, ustąpiły wszystkie negatywne objawy oraz wyraźna poprawa w pracy jelit.

DEPRESJA (to dość spektakularny przykład działania Lamininy, co nie znaczy, że jest ich mało):

Kobieta 76 lat,
Zażywała 3 kapsułki 2 razy dziennie. Depresja zniknęła po 2,5 tygodniach.

CUKRZYCA – na to jak „pozbyć się cukrzycy” mamy już mnóstwo przykładów:

Otóż przypadek sprawił, że w 2008 roku dowiedziałem się o mojej cukrzycy (308mg/dl) i od tej pory stała się moją wierną towarzyszką na dobre i na złe chyba do końca życia.
Mimo zażywanych tabletek w 2014 zaczął się poważny problem, cukier podskoczył do 588mg/dl, skoki cukru od 80 do 320mg/dl i w ciągu kilku dni pojawiły się otwarte rany na prawym podudziu. Nie wiele dzieliło mnie od amputacji (słysząc rozmowę lekarzy uciekłem z izby przyjęć), oczywiście insulina, ból, i załamanie. Bardzo jestem przywiązany do swojej nogi i trudno było by mi się z nią rozstać.
Zacząłem szukać możliwości wolnych od skalpela i dużo by opisywać, czego próbowałem ( a rany otwarte, noga boli, cukier skacze). Kto szuka ten znajdzie, to stare przysłowie już niebawem i u mnie miało się spełnić.
Wybawieniem okazał się preparat o nazwie LAMININE, początkowo potraktowany jak kolejny cudowny wynalazek na wszystko, czyli na nic. Na szczęście w tym przypadku nie miałem racji ( rany pozamykane – zostały tylko ślady, skoki cukru pomiędzy 80 – 160mg/dl, insuliny o 1/3 mniej, siofor z 3 na 2x dziennie. Żyć się chce!!!”

RAK PIERSI, RAK PŁUC, RAK KRĘGOSŁUPA (w tych przypadkach medycyna akademicka często rozkłada bezradnie ręce, podczas gdy Laminina pokazuje, że możemy pozbyć się raka w naturalny sposób…):

W 2009 r. stwierdzono u p. Teresy (52 lata) raka piersi. Przystąpiono do tradycyjnego leczenia (chemia). Przez 7 lat było wszystko w porządku.
Na początku 2015 roku zaczęła odczuwać silne bóle kręgosłupa, zawroty głowy i coraz gorsze ogólne samopoczucie. Lekarz nie stwierdził choroby nowotworowej. Po kilku miesiącach inny lekarz stwierdził, że to jednak odnowił się rak piersi i badania pokazały, że są przerzuty na płuca i kręgosłup (na kręgosłupie guzy wielkości 2 cm.) W grudniu 2015 r. nie mogła już chodzić i wożono ją na wózku.
W grudniu 2015r. zgłosił się do mnie jej mąż. Podłamany stanem zdrowia żony. Postanowili spróbować Lamininy. Zaczęła przyjmować Lamininę – 8 kapsułek dziennie + 2 kapsułki Laminine Omega. Takie dawki przyjmuje do chwili obecnej.
Dzisiaj razem z mężem przyjechali do mnie. Uśmiechnięta, świetnie wyglądająca kobieta (pierwszy raz ją widziałem).
Przejście 1 km z domu do kościoła nie stanowi już dla niej żadnego problemu. Większość guzów zniknęła, 2 centymetrowe zmniejszyły się do 1 cm. Markery spadły z 38 do 24. Czuje się coraz lepiej i nie odczuwa żadnego bólu. Pełna optymizmu i nadziei na przyszłość. A jeszcze w grudniu 2015 roku lekarz powiedział mężowi, aby się przygotował na najgorsze.
Dla takich chwil warto zajmować się Lamininą.
21.05.2016

BOLESNE MIESIĄCZKI (dość częsta opinia o Lamininie):

Moja siostrzenica od pierwszego cyklu miesiączki przez 3 dni zawsze leżała w łóżku. W te dni nie chodziła do szkoły. Ginekolog był bezradny. Bardzo cierpiała i przeciw bólowe leki mało pomagały. Od miesiąca przyjmuje 2×1 laminine z innego powodu. Przyszła do mnie bardzo szczęśliwa i mówi; Ciociu od wczoraj mam okres i nie wzięłam żadnej tabletki przeciw bólowej. Wczoraj też byłam na siłowni. Zastanawiam się czy ze mną jest wszystko w porządku 🙂 . NIC NIE BOLI!!!
Wiktoria
17.06.2016

NOWOTWÓR PŁUC (tak wszelkich nowotworów można się pozbyć dzięki Lamininie):

Właśnie rozmawiałem z córką Pana który cierpi na nowotwór płuc. Dwa miesiące wcześniej lekarze jej powiedzieli, że musi być przygotowana na najgorsze.
Praktycznie powiedzieli, że nowotwór jest na tyle rozległy, że pacjent nie ma szans.
Zaczęła podawać ojcu lamininę, 10 kapsułek dziennie (Lamininy z omegą nie brał z uwagi na to, że zażywa leki na rozrzedzenie krwi).
Właśnie zadzwoniła córka z zamówieniem następnej partii Lamininy i uradowana powiedziała mi, ze nowotwór zmniejszył się w ciągu 2 miesięcy o 2 cm. Wszystkie wyniki są dużo lepsze. Lekarze w szoku.
Tadeusz

22.06.2016

BÓL KRĘGOSŁUPA I ALERGIA (kolejny rezultat działania Laminine):

Od dłuższego czasu cierpiałam na potworne bóle kręgosłupa zwłaszcza dolnego. W ubiegłym roku zdiagnozowano u mnie kilka przepuklin w dolnym kręgosłupie, poprzesuwane kręgi i zwyrodnienie. Każdy dzień był dla mnie torturą, aby rano wstać z łóżka ból wyciskał mi łzy. Cierpiałam również z powodu silnej alergii, do tego rano katar lał się strumieniami! Po dwóch tygodniach zażywania Laminine stal się cud! Od kilku dni wstaje rano prawie że bez bólu i bez kataru!! Dziękuję !!!
Barbara W.B.
22.06.2016

NIEOPERACYJNY NOWOTWÓR TRZUSTKI I CUKRZYCA TYPU 2 (następna opinia o Lamininie):

Właśnie spotkałem się z Panią Alicją, która od 2 miesięcy kupuje ‪laminine‬ dla swojego 86-letniego męża chorego na nieoperacyjny nowotwór trzustki. Aktualnie jest już po 4-tej chemii. Oprócz tego ten Pan ma cukrzyce typ 2.
Dzisiaj na spotkanie przyszła ze swoim mężem, który przyszedł z kijkami do nordic walking i ma teraz pełno energii oraz tryska humorem 🙂
Kilka dni temu zrobili badanie i okazało się, że guz na trzustce się zmniejszył z 27/30 na 19/30.
Ponadto już w pierwszym miesiącu zaczęły się wyrównywać cukry.
A jeszcze 2 miesiące temu rodzina chciała się z nim żegnać.
Od 26 kwietnia przyjmuje 10 laminine i 2 omegi+++ dziennie.
Laminine jest rewelacyjna 🙂 w takich momentach najbardziej dociera do mnie dlaczego zajmuje się tym produktem.
Bartek
24.06.2016

NOWOTWÓR ZŁOŚLIWY TRZONU MACICY (kolejny genialny rezultat działania Lamininy):

Nowotwór złośliwy trzonu macicy z przerzutami do jelit, wątroby i do powłok brzusznych w bliznę pooperacyjną.
Typ raka niezwykle rzadki. Stosowane były 3 rodzaje chemioterapii, żadna nie pomogła.
Hipertermia ogólnoustrojowa też była stosowana lecz nie przynosiła efektów.
Chemia na tyle zniszczyła organizm że zrezygnowaliśmy z dalszego leczenia. Onkolodzy stwierdzili że faktycznie nie pomoże, a może organizm nie wytrzymać kolejnej dawki. Lekarze przygotowali nas już tylko na czekanie tego co nieuniknione.
Stwierdziłam że nie mogę czekać tylko działać. Zamówiłam laminine. Podaje ją mamie 3 tygodnie. Początkowo po 2 lam rano, wieczór przez 5 dni następnie zwiększyłam dawki o jedną więcej i obecnie podaje po 7 laminin rano i wieczorem do tego 3 razy dziennie omege, immune oraz digestive.
Stan mamy – znaczna poprawa. Przed lamininą z mamą nie było już kontaktu, ciągle spała i były częste wymioty. Teraz jest rozmowna chętnie rozwiązuje krzyżówki oraz podnosi się. Nieliczne epizody wymiotów. Wiadomo są lepsze dni i gorsze. Na obecną chwile niepokoi mnie nasilony ból brzucha… Wiem że rak jest w całej jamie brzusznej i ból jest spowodowany chorobą…

Martyna
28.06.2016

LAMININE A ZWIERZĘTA:

  • Chore stawy i agresja u psa:

Moja Kora rasy Amstaf ma 11 lat i bardzo chore stawy. Przy poruszaniu się jęczała,. Nie dała się pogłaskać bo ją bolało. Kora ma chore stawy głównie dlatego, że od małego była bardzo agresywna do innych psów i dlatego chodziła na krótkiej smyczy, bardzo rzadko miała okazję biegać luzem. Mam ją od roku i też chodziła na krótkiej smyczy.
Na początku jak przyszła do mnie to kosztowało mnie leczenie pogryzionego psa, mandat na wezwanie innego psiarza..
Nawet jak była słaba i chora, a w zasięgu wzroku jak był inny pies to znienacka potrafiła się zerwać i zaatakować psa, a potem nie miała siły iść.
Kiedy ból stawów nasilił się, ja stara i głupia podałam przez 3 dni z rzędu 100 Diklofenaku i przyprawiłam psa o krwotoczne zapalenie żołądka i jelit i o mały włos pies by zdechł. Śmiało mogę powiedzieć, że żyje dzięki Laminine i wspomagających preparatów, bo lekarz nie dawał nadziei, że pies z tego wyjdzie. Po kilku dniach gdy ponownie zrobił wyniki krwi był bardzo zdziwiony, że są tak rewelacyjne. Powiedziałam o Lamininie, ale machnął ręka i powiedział abym nie podawała. Jednak nie posłuchałam i podaje Laminine do dziś..
[16:06:15] Marianna Olszak: Kora ma chore serce, szybko się męczy, drży, więc podaje jej też omega+ sporadycznie Immune i Digestive, w zależności od potrzeb.
Przy chorych stawach jest bardzo ważna gimnastyka ruchowa. W niedługim czasie zaczęłam korę spuszczać ze smyczy jak nie było na horyzoncie innego psa, aby mogła pobiegać i rozruszać chore stawy. O dziwo!! zauważyłam, że agresja Kory zniknęła. Inny pies w pobliżu Kory kilka metrów, a Kora nie atakuje mało tego potrafi pierwszy raz w swoim życiu bawić się z innym psem, bez względu na płeć??!!
Znajomi i starzy sąsiedzi co znają Korę od małego nie mogę wyjść z podziwu i wręcz z niedowierzaniem mówią – KORA LUZEM ?????
CZYŻ TO NIE CUDA ????
Wiktoria
23.05.2016

Coraz częściej przekonuje się, że Laminine to faktycznie cud w kapsułce. 10-12 dni temu zaczęłam podawać ją swojemu psu rasy wielorasowej 1 sztukę dziennie. Pies był prawie kompletnie głuchy i w 70% ślepy od zeszłego roku. Na dzień dzisiejszy zmęczenie psu minęło, lata jak szczeniak (ma 16 lat), ale przede wszystkim słyszy!!! I zaczyna widzieć!!! Po prostu szok!
Beata
20.07.2016

  • Kilka przypadków działania lamininy na zwierzętach z praktyki lekarza weterynarii:

Jestem lekarzem weterynarii z 30 letnim stażem, moja specjalizacja to psy i koty.
Stale korzystałam ze szkoleń, kongresów, czy warsztatów, aby pogłębić wiedzę i znaleźć sposób, aby nasze zwierzątka mniej cierpiały w tym jakże krótkim życiu.
Diagnostyka jest na dzień dzisiejszy bardzo silnie rozbudowana, sprzęt i leki dają nam, lekarzom duże możliwości, ale niejednokrotnie, gdy pobieram krew bądź kładę zwierzę na stół, aby zrobić USG lub inne badanie, widzę strach w oczach tych zwierząt i pytanie, – „Po co to? Ja jestem wierny, oddany, a wy skazujecie mnie na tak liczne zabiegi i cierpienia”.
Od Stycznia 2014 roku leczenie dla mnie stało się łatwiejsze, odkąd poznałam działanie Laminine.
Preparat jest zarejestrowany dla ludzi i zwierząt, i ja zastosowałam go najpierw u siebie I swoich psów:
Sznaucer olbrzym, suczka 12 lat, zmiany nowotworowe, guzy widoczne gołym okiem. Badania wykazały niewydolność nerek – co dla tej rasy jest normą, zdecydowałam się więc na zastosowanie tego preparatu. Podawałam jej przez 1 miesiąc codziennie Lamininę, a już po kilku dniach zauważyłam, że wróciła jej chęć do zabawy, na spacerze znowu intensywnie biega, a skóra z matowej stała się na powrót świecąca.
Po 2 miesiącach podawania preparatu nie pojawiły się żadne nowe guzy, a istniejące stały się luźne i wiotkie. Z kolei badania kontrolne nerek wykazały, że parametry wróciły do normy.
Już mija 5-ty miesiąc, jak podaje jej Laminine i widzę, że moja dziewczyna/suczka/ jest pełna energii, wzrok tez się poprawił, biega, skacze za piłką tak jak to robiła 5 lat temu.
W leczeniu zwierząt często posiłkuje się Laminine:
Kot białaczkowy, przypadek książkowy niemalże, nie je, nie pije, stan beznadziejny. Poprosiłam właściciela o jeszcze jedną szansę dla tego zwierzaka. Po miesiącu właściciel opowiada, że kot już je, robi się aktywny, nie przybiera jeszcze na wadze, ale co najważniejsze – żyje.
Aktualnie mijają 4-ty miesiąc jak kot bierze Laminine codziennie. Żałuję tylko, że nie robiłam zdjęć, bo trudno uwierzyć, że to jest ten sam zwierzak – okrąglutki, połysk, a co najlepsze, zaczął się normalnie zachowywać. Pamiątką minioną są tylko zmienione dziąsła.
Czyniąc stałe obserwacje w trakcie stosowania preparatu stwierdzam, że Laminina szybciej, skuteczniej i lepiej działa na zwierzęta, prawdopodobnie, dlatego że ilość środka w odniesieniu do Masy ciała jest wielokrotnie większa.
Kolejny przypadek to owczarek niemiecki, z powtarzającymi się tzw. HOT-Spotami. Bardzo przykre zmiany, zwierzę wygryza się – widoczne są ogromne placki na skórze, zadrapania aż do krwi, zmiany swędzą, są uciążliwe i bolesne, trudne do leczenia.
Zastosowałam standardowe leczenie oraz Laminine. Mijają już 3-i miesiąc i hot spot się nie powtórzył.
Bardzo szybkie efekty leczenia widać u kotów, gdyż są to zwierzęta, które tylko trzeba wspomóc, a one już bardzo szybko same wracają do zdrowia.
W trudnych stanach, gdzie kot nie chce jeść, podanie 1 kapsułki i to głównie Lamininy OMEGA+++, (bo ma smak i zapach ryby, co dla kotów jest zawsze ponętne) wraca im apetyt, a za tym chęć do życia. Wymioty ustają i wyraźnie skraca się czas leczenia.
Zabiegi chirurgiczne na gruczole mlecznym są zawsze trudne do gojenia, bo zarówno zmiany Chorobowe jak i rana operacyjna jest zwykle bardzo rozległa, długo się goi i zawsze istnieje możliwość zakażenia.
Suczka 15 kg, 10 lat, zmiany na całej listwie mlecznej, po operacji, zastosowałam antybiotyki osłonowo oraz codziennie Laminine. Po 12 dniach zdjęłam szwy, rana okazała się czysta, zrośnięta, a takie rany najczęściej goja się od 3 do 4 tygodni.
Pies 16 lat, porażony, nie potrafił utrzymać się na nogach, diagnostycznie to zespół przedsionkowy – wylew – zaburzenia neurologiczne, właściciel prosi o ratunek, zastosowałam leczenie objawowe, i poleciłam Laminine.
Po 2 miesiącach pies już przyszedł sam, tzn. na własnych nogach do lecznicy. Zdecydowaliśmy, że podajemy tylko Lamininę oraz leki nasercowe.
Mija 5-ty miesiąc podawania i pies chodzi sam, biega, potrafi się otrzepać jak to psy robią, rozciąga kręgosłup i nie widać zmian neurologicznych, właściciel zdecydował się podawać Lamininę dalej.
Halina M. województwo śląskie

PARKINSON (o tym, że ich najbliżsi pozbyli się Parkinsona, Alzheimera, czy Depresji dzięki Lamininie mówi coraz to więcej osób):

Osiem lat temu u mojego męża zdiagnozowano chorobę Parkinsona. Oczywiście lekarze przepisali mu leki, ale wydawało się, że jego stan się ciągle pogarszał. Do tego stopnia, że trząsł się cały czas, nie mógł chodzić bez pomocy. Był senny i mógłby spać do około 14 każdego popołudnia. Miał ogromne trudności z mówieniem, dlatego nie za bardzo chciał mówić, a kiedy to robił, trudno było go zrozumieć. Miał również wiele problemów jelitowych i cały czas musiał używać środków przeczyszczających. Zaczęliśmy używać Laminine dwa miesiące temu i chociaż na początku postęp był powolny, oto, gdzie mój mąż jest dzisiaj: mógł zmniejszyć o połowę dawkę leków a drżenie znacznie ustąpiło. Jego układ pokarmowy znowu działa bez żadnych środków przeczyszczających. Codziennie budzi się wcześniej i ma więcej energii. Jest w stanie lepiej chodzić i mówi o wiele więcej i wyraźniej. Laminine poprawiła również mój stan emocjonalny. Czuję się o wiele silniejsza, mam większą kontrolę i wiem, że jestem w stanie poradzić sobie z problemem opieki nad mężem. Fakt, że laminina w znacznym stopniu wpłynęła na stan męża, z pewnością ułatwiła opiekę nad nim. Jestem bardzo optymistycznie nastawiona do naszej przyszłości. Wiem tylko, że dzięki Laminine będzie coraz lepiej. Jestem bardzo wdzięczna za Laminine i LifePharm Global.
Ada A.
06.06.2016

  • Kolejny przykład na chorobę Parkinsona:

Mam przykład pozytywnego działanie Laminine na Pana 78 letniego z Parkinsonem zdiagnozowanym od 10 lat.
Opiszę wygląd Pana którego poznałam 21.VI.2016r – Był mocno pochylony – kręgosłup wygięty w „S” i do przodu, chodził drobnymi kroczkami (jak Japonki), ruchy nóg nieskoordynowane, długo trwało zanim przestawił stopę do przodu i zrobił kolejny krok. Buzia często otwarta. Siedział lub leżał. Chodził bardzo mało. Mowa trochę bełkotliwa – czasem żona go prosiła o powtórzenie słów bo nie zrozumiała. W ciągu dnia pokładał się do łóżka 4-6 razy tj.  2-3 x miedzy śniadaniem i obiadem i kolejne 2-3 x między obiadem, a kolacją.  Od 28.VI przez 5 dni zaczął używać tylko 1 kapsułkę Lamininy dziennie. 6-8 dzień 2×2 kapsułki dziennie + 1 Omega w południe.  9-13 dnia 3×3 kapsułki + 1 Omega.  Od 14 dnia 4×4 kapsułki + 1 Omega i tak do tej pory. Od 18.VII czyli po 3 tygodniach przyjmuje Digestive i Immune – zaczęliśmy podawać po 1 kapsułce dziennie i zwiększamy do 3 kapsułek Digestive i Immnune.                          
Pierwszego dnia brania Laminine czul się źle, był obolały, ale jak stwierdziła żona – taki stan miał przedtem często, więc to nie jest skutek Lamininy. Na drugi dzień zauważyliśmy, że więcej chodzi i pokładał się tylko 4x dziennie. Był bardziej ożywiony i aktywny w życiu domowym.  6 dnia zrobiłam masaż pleców bo żal było patrzeć jak cierpi. Następnego dnia ten Pan sam poprosił o kolejne masaże, bo stwierdził, że są skuteczne.                                    
19.VII minęły 3 tyg od brania Lamininy i cała rodzina i znajomi są zdziwieni znacznym postępem stanu zdrowia. Obecnie jest aktywny w pracach domowych – wykonuje drobne naprawy. Chodzi znacznie lepiej – nawet po schodach. Może się bardziej wyprostować jak chodzi. Nie narzeka na dolegliwości kręgosłupa. Jest pogodny, a córka zauważyła, że się częściej uśmiecha. Od kilku dni kładzie się na odpoczynek tylko po obiedzie. Samopoczucie ma dobre i wszyscy są z tego powodu szczęśliwi.
Teresa
21.07.2016

  • Następny przykład z Parkinsonem:

Moja znajoma pani Profesor jednej z wyższych uczelni jakieś 2 lata temu zażywała Laminine (nie było omegi). Prawie nie wychodziła z domu, czuła się bardzo źle, drżenie rąk, bóle całego ciała. Już po pierwszej kapsułce na drugi dzień zadzwoniła do mnie, że pierwszą noc od dłuższego czasu przespała spokojnie. Po chyba 5 tygodniach zadzwonili do mnie że są w drodze do lekarza i że jej mąż nie może za nią nadążyć. Czuła się świetnie i na wizycie pochwaliła się lekarzowi Lamininą. Zakazał jej zażywania mówiąc że przepisuje jej lek nowej generacji i że Laminina będzie z nim kolidowała. Przerwała Lamininę. Po czterech tygodniach czuła się dużo gorzej niż przed tym zanim zaczęła ją brać.
Wróciła na powrót do Lamininy (zażywa po 10 szt. dziennie).
Tadeusz
28.11.2016

Chłoniak nieziarniczy, dna moczanowa (to raczej rzadko opisywane przypadki działania Laminine):

Nazywam się Beata Przyborowska. Mam obecnie 46 lat, a od 2012 roku, czyli od 4 lat choruje na chłoniaka nieziarniczego, ze wskazaniem na chłoniaka strefy brzeżnej (MZL Marginal Zone Lyphoma).
Moją przygodę z lamininą zaczęłam dwa miesiące temu i już mam wymierne efekty w postaci poprawienia się wyników krwi. W poprzednich badaniach, które miałam robione ilość białych krwinek wynosiła pomiędzy 23.900 a 24.900 (norma to maksymalnie 10.000). W chwili obecnej jest to ilość na poziomie 22.750. Nadmienię, ze poziom 23.900 – 24,790 miałam przez około 1,5 roku, czyli pierwszy raz od półtora roku poziom białych krwinek obniżył mi się o ponad tysiąc.
Drugą rzeczą, na którą ma pozytywny wpływ laminina jest poziom kwasu moczowego we krwi, czyli objaw przy dnie moczanowej. Moje wyniki ilości kwasu moczowego wahały się pomiędzy 7,4 a 8,7mg/dl. Jedynym odstępstwem 3 lata temu był poziom pomiędzy 5,0 a 5,4, w momencie kiedy brałam Milurit, po którym dostałam rumień trwały, czyli tak naprawdę lek, który miał mnie leczyć, zaszkodził mi bardziej niż uleczył. Norma ilości kwasu moczowego to 6,1 mg/dl i w chwili obecnej po dwóch miesiącach brania lamininy poziom kwasu moczowego wyrównał mi się do 6,1 mg/dl, czyli do górnej granicy normy.
Dawkowanie jest u mnie w tej chwili najniższe z możliwych, bo 2 lamininy dziennie, 1 omega i maks 1 immune.
PS. poza poprawą wyników w obrazie krwi doszła jeszcze poprawa samopoczucia i dużo energii. Niestety chłoniaki odbierają siły i energię witalną, mnie ona powraca, przestałam czuć się zmęczona. Pozdrawiam wszystkich, którzy potrzebują lamininy do życia 🙂
Beata
21.07.2016

ZAKRZEPICA (mamy bardzo wiele tego typu przypadków dzięki LamiNine):

Witam. Pozwoliłam sobie do Pana tak późno napisać, bo mam do przekazania dla Pana i żony (od której się dowiedziałam o produkcie) podziękowania od znajomych, którym chyba jako pierwszym powiedziałam o laminine.
Ich córka ma 32 lata i choruje na bardzo zaawansowana zakrzepice. Cierpiała straszne bóle, nie mogła normalnie funkcjonować. Lekarz prowadzący rozłożył już ręce, żadne leki jej nie pomagały i dodatkowo wpędziły w totalna anemie. Po konsultacji ze swoim profesorem zamówiła laminine na własną rękę, jeszcze przede mną.
Brała 2 tabletki dziennie. Już po 2 tygodniach poczuła się lepiej A dziś odebrała wyniki badan krwi i jest 50% poprawy. Profesor doznał szoku i teraz zwiększył jej dawkę na 4 tabletki. Śmiem twierdzić, że ten produkt ratuje jej życie. Jeszcze raz serdecznie dziękuję w imieniu znajomej, ale i swoim, przede wszystkim za cierpliwość i pomoc przy zamawianiu.
09.08.2016

CUKRZYCA (przykładów na pozbycie się cukrzycy dzięki LamiNine jest cała masa, a badania kliniczne pokazują, że Laminina zapobiega cukrzycy):

Moja ostatnia wizyta u lekarza oraz wykonane kompleksowe badania skłoniły mnie do napisania kilku spostrzeżeń.
Jak już pisałem ponad rok temu (jak ujarzmiłem cukrzycę) miałem spore problemy z tą chorobą (otwarte rany na podudziach, kłopoty z chodzeniem, bardzo złe wyniki krwi i moczu itp.).
Moja randka z Laminine zaczęła się ok.1,5 roku temu, kiedy to rozpaczliwie szukałem czegoś, co pomoże mi opanować te wszystkie problemy.
Wiecie Państwo, na rynku jest wiele suplementów i jak wybrać, kiedy wszyscy twierdzą, że ich jest najlepszy.
W moim przypadku kluczową rolę odegrało zaufanie do osoby, która poleciła mi Lamininę (bardzo dziękuję Ci Tadeusz).
Oczywiście na początku podchodziłem z pewną rezerwą, ale miałem świadomość, że dla uzyskania efektów potrzeba czasu.
Po pierwszych trzech miesiącach zauważyłem, że moje rany na podudziach zaczynają się lepiej goić i tak jakbym się deczko lepiej czuł.
Oczywiście wtedy trudno było jednoznacznie określić, czy to efekt działania Laminine, czy coś innego. To był okres kiedy poważniej podszedłem do zagadnienia, czym jest Laminina, czym jest czynnik wzrostu fibroblastów, co to komórki macierzyste i jak się to wszystko ma do mojego problemu.
Nie ogólnie, tylko konkretnie do mnie. Po około sześciu miesiącach zrobiłem badania kontrolne i pierwszy raz od kilku miesięcy wyniki przestały się pogarszać (zatrzymały się na poprzednim poziomie), a niektóre wręcz się poprawiły.
Wiem, że cukrzyca jest taką chorobą, która robi spustoszenie w organizmie i wiem że wyleczyć samej cukrzycy raczej się nie da, zależało mi na tym, żeby ukrócić jej szkodliwy wpływ na inne organy.
Z uporem maniaka konsekwentnie i systematycznie dziennie posiłkuję się Lamininą i Omegą+++ i jak woda, ziemniaki, chleb i co tam jaszcze, stała się elementem mojego codziennego pożywienia.Dwa dni temu odebrałem kompleksowe wyniki z krwi, moczu, ekg, i inne wszystkie parametry w normie!!!!!
Mogę normalnie chodzić, nie marzną mi stopy, nie czuję mrowienia, moja waga wróciła do normy, nie męczę się, dobrze śpię i można wyliczać jeszcze trochę, czuję się jak za dawnych dobrych czasów!
Jak dobrze, że nie poddałem się w początkowym okresie używania Lamininy, jak dobrze, że nie zrezygnowałem, że nie potraktowałem tego suplementu jak kolejnego cudownego wynalazku na wszystko i na nic!
Laminina w moim przypadku działa jak tarcza i chroni mnie przed zgubnym skutkiem cukrzycy.
Zadaję sobie pytanie, co w takim razie dzieje się u ludzi, którzy nie mają schorzeń i stosują Laminine profilaktycznie?
Edward
19.08.2016

BORELIOZA (kolejny rezultat działania Lamininy):

Przykład Ewy Wlodarczyk naszej partnerki.
Trzy tygodnie wstecz trafił do mojego gabinetu 28 letni mężczyzna, z silnymi, wręcz przerażającymi bólami mięśni w klatce piersiowej, OD MIESIĄCA.
Zleciłam badania biochemiczne. Okazało się, że jest BORRELIA, wyniki jednoznacznie wskazały boreliozę. Zaaplikowałam naszą cudowną LAMININE w ilości 8 sztuk dziennie w dwóch podzielonych dawkach od razu, 3 OMEGI+++, 3 IMMUNE, 3 DIGESTIVE (dawki badam poprzez TEST, jakie podać każdemu pacjentowi). Wyobraźcie sobie Kochani, że w piątek był na wizycie i powiedział mi, że bóle prawie całkowicie ustąpiły. Nie ukrywam, że działam holistycznie. Mam jednak nadzieję i jestem przekonana, że największy wpływ na osiągnięcie tego efektu ma LAMININA.

GŁĘBOKI AUTYZM, AUTOAGRESJA (mnóstwo przykładów na uzdrowienia z autyzmu dzięki LamiNine):

Kamil – lat 6
Aby obiektywnie ocenić przyczyny poprawy stanu zdrowia Kamila, należy cofnąć się do pierwszego kwartału 2016 roku.
Dziecko było w owym czasie ofiarą licznych ataków autoagresji, które potrafiły trwać nawet do 2 godzin. Po jednym z nich Kamil miał otwartą ranę głowy; na jego ciele widać było liczne zasinienia.
W połowie kwietnia Kamil rozpoczął sekwencyjną terapię sensoryczną, która jest prowadzona do dziś. Przyniosła ona znakomite rezultaty, ponieważ napady autoagresji ustąpiły, a dziecko bardzo się uspokoiło.
6 czerwca br. Kamil rozpoczął przyjmowanie suplementu diety Laminine – preparatu mającego pobudzić do życia komórki macierzyste.
Po czterech tygodniach osiągnięta została dawka docelowa: Laminine – po dwie tabletki rano i wieczorem, w południe zaś po jednej tabletce Digestive (wspomagającej układ trawienny i właściwe przyswajanie Laminine) oraz Omega+++ (czterokrotnie zwiększającej moc Laminine).
Podczas drugiego tygodnia przyjmowania Lamininy u Kamila rozpoczął się (krótkotrwały na szczęście) nawrót ataków autoagresji. Odnotowanych zostały kilka długich napadów trwających od 40 min. nawet do dwóch godzin.
Trudno wyrokować o prawdziwych przyczynach: faktem jest, że na początku przyjmowania suplementu diety następuje w wielu przypadkach lekkie i krótkotrwałe pogorszenie stanu zdrowia, jednakże w dniach wystąpienia wspomnianych dolegliwości nastąpiła istotna przebudowa frontów atmosferycznych, a Kamil jest meteoropatą ( pogoda ma bardzo duży wpływ na jego samopoczucie )
Na początku lipca stany, o których mowa, całkowicie ustąpiły. Kamil miewał od tego czasu krótkotrwałe stany agresywne, bardzo podobne do wyrażania niezadowolenia przez zdrowe dzieci.
Dwa wydarzenia zaobserwowane przez opiekunów z Domu Pomocy Społecznej w Matczynie są niezwykle istotne podczas formułowania oceny o stanie zdrowia dziecka.
Na początku września Kamil wprawił ich w niemałe zdziwienie swoim zachowaniem: zawsze, kiedy na oddział wjeżdża wózek kuchenny ze śniadaniem, dziecka nie można wprost od niego odpędzić. Opiekunki proszą wtedy Kamila, aby usiadł przy stole i poczekał na swoją porcję, ale nigdy się nie zdarzyło, aby spełnił ich prośbę.
Tym razem grzecznie usiadł. Taką reakcję powtórzył już kilka razy.
Od mniej więcej początku września jeden z opiekunów zauważył, że Kamil wydaje więcej dźwięków. Stał się dzieckiem bardziej otwartym, poszukującym kontaktu z innymi.
Podobnie rzecz miała się w szkole, w połowie czerwca, podczas zwiększania dawki Lamininy, kiedy Kamila dręczyły długie ataki agresji.
Od września (lamininę zaczął przyjmować 6 czerwca) dał się poznać jako grzeczny, chętnie współpracujący z nauczycielkami chłopiec. Poczynił pewne postępy, np. w ciągu 2 tygodni nauczył się 3 piktogramów, zaczął wydawać z siebie więcej sylab.
Kamil Lamininę przyjmuje za zgodą lekarza, który jest tak zaskoczony jego postępami, że zalecił mu przyjmowanie suplementu przez następne 6 miesięcy.
Czy to nie wspaniałe? Oczywiście będę informowała o dalszych postępach.
Bogumiła B.
11.10.2016

HEMOROIDY (to następny efekt działania Lamininy, który sprawdził się też u mojej żony):

Wiem, że dużo osób cierpi tak jak ja cierpiałam i wiem, że im Laminina też może pomóc.
Otóż: – po urodzeniu pierwszego dziecka dostałam hemoroidów. Całe życie je leczyłam, zastosowałam chyba wszystkie maści, zioła, herbatki, tabletki, a wizyty u lekarza nie należą do przyjemnych.
To wszystko pomagało na krótki czas i hemoroidy wracały jakby ze zdwojoną siłą.
Nieraz nigdzie nie mogłam wyjść, bo ból był nie do zniesienia, robiłam wtedy wszystko by sobie pomóc, włącznie z siedzeniem pupą w gorącej i zimnej widzie i nic nie pomagało, wracały.
Miałam chyba nerwice lękową z ich powodu a załatwiać się to koszmar, bałam się bólu i krwawienia.
Tak to trwało ponad 31 lat z krótkimi przerwami.
Zrezygnowałam z metod tradycyjnej medycyny i zaczęłam praktykować na sobie metody swoje i babcine – to znaczy robiłam różne medykamenty naturalne, gdzie coś usłyszałam czy przeczytałam – to na sobie praktykowałam. i tak do dziś.
Niestety, nic nie pomagało.
Jak tylko dostałam Lamininę to zaraz zrobiłam sobie krem na hemoroidy.
Krem jest zrobiony z oleju kokosowego Exstra virgin + laminina + Laminina omega+++. Wymieszałam i zlałam do szklanego słoiczka, teraz sobie aplikuję.
Mam rewelacyjne efekty. Miejsca gdzie były hemoroidy nie są spuchnięte, nie krwawią, nie bolą. Nie mam uczucia parcia, a co najważniejsze nie krwawię i powoli z tej przypadłości wychodzę.
Jestem szczęśliwa, 30 lat nie czułam takiego komfortu. Może to zrozumieć tylko osoba cierpiąca na tą chorobę.
Gdy zobaczyłam jak dobrze Laminina radzi sobie z hemoroidami postanowiłam zastosować ją na twarz, na której zawsze miałam jakieś wykwity, i wieczną opryszczkę na ustach lub okolicach nosa.
Wyobraźcie sobie, że po kilku dniach wszystko poznikało, twarz mam teraz idealnie gładką.
Kupiłam ten preparat bez przekonania, że pomoże. Teraz jestem partnerem Firmy i polecam ten preparat komu tylko mogę. Oczywiście przyjmuję też Lamininę doustnie.
G.L.
16.10.2016

DEMENCJA  STARCZA, NIETRZYMANIE MOCZU (kolejne przykłady działania Lamininy):

Maja mama (80 lat) borykająca się między innymi z demencją starczą oraz nietrzymaniem moczu.
Zaznaczam, że ja do chwili obecnej uważałam, że lek na wszystko to lek na nic, oraz, że suplementy nie pomogą chorej osobie.
A teraz widzę, jak bardzo się myliłam.
Po 3 tygodniowym przyjmowaniu Laminine oraz laminine omega stan mojej mamy sukcesywnie się poprawia. Jeszcze nie tak dawno, była bardzo słaba, prawie się nie odzywała. Na jej twarzy nie było uśmiechu. Miała problemy z chodzeniem.
A w tej chwili ma dużo energii, dużo rozmawia. Na jej twarzy pojawia się często uśmiech. Coraz lepiej chodzi. Ciągle chce coś robić, pomagać. Tak jak przed chorobą.
W nocy kilka razy wstawała do toalety. Musiałam ją prowadzać niejednokrotnie co 90 minut. W chwili obecnej przesypia przeważnie całą noc. Nieraz zdarzy się, że idzie do toalety, ale tylko raz. I to idzie sama.
W ubiegłym roku poziom witaminy B12 u mojej mamy był dużo poniżej normy. W tej chwili zrobiłam jej badanie i zdziwienie, witamina B12 w normie i to w górnej granicy.
Jestem bardzo szczęśliwa patrząc jak poprawia się stan zdrowia mojej mamy.
Bożena
28.10.2016

BORELIOZA – kolejny rezultat uzdrowienia dzięki Lamininie:

Witam i pozdrawiam wszystkich. Chcę się podzielić wspaniałą wiadomością. Od 2013 r miałam stwierdzoną boreliozę. Byłam leczona antybiotykami. W 2016 roku dowiedziałam się o Lamininie i jej cudownych właściwościach. Zażywałam Lamininę, Omegę+++, Digistiwe i Immunine. Od pół roku tylko Laminine i Omega+++. Tydzień temu dostałam się do szpitala zakaźnego. Pobrano mi krew, po kilku dniach był wynik ujemy. Hura, ja z Lamininą pokonałam Boreliozę. To niewiarygodne. Mam nadal problemy ze stawami, ale mam nadzieję, że dalsze branie Lamininy i Omegi pomoże mi i to zwalczyć. Lekarz nawet nie zapytał, czy  brałam coś innego. Po prostu poinformował mnie, że wynik jest ujemny i przerwano podawanie antybiotyku w kroplówce. Po 3 dniach wyszłam szczęśliwa do domu.
Ludmiła.
10.02.2017

NOWOTWÓR PIERSI Z PRZERZUTAMI NA PŁUCA, WĄTROBĘ I KOŚCI:

U Pani Iwony G.( 37 lat ) zdiagnozowano nowotwór piersi. Był rok 2010. Przystąpiono do tradycyjnego leczenia – chemia, naświetlania. Niestety, jej stan się pogarszał.
W styczniu 2017 roku przyjechała do mnie, a raczej przywiózł ją mąż. Czuła się tak źle, że nie mogła wyjść z samochodu.
Pierwszą rozmowę na temat Lamininy odbyliśmy właśnie w samochodzie. Koniecznie osobiście chciała informacji na temat Lamininy.
Razem z mężem płakali. Lekarze nie dawali żadnych szans. Już miała przerzuty na wątrobę, płuca i kości. Wyjaśniłem im jak i dlaczego działa Laminina.
Zaczęła zażywać:
– 10 kapsułek Lamininy,
– 2 kapsułki Omega+++,
– 2 kapsułki Digestive+++,
– 3 tabletki Immune+++.
Dzisiaj 07.04.2017r. przyjechała do mnie, oczywiście porusza się już bez problemu, wygląda i czuje się coraz lepiej. Próby wątrobowe bardzo dobre, część guzów na płucach zniknęło, a duże znacznie się zmniejszyły. Wrócił apetyt i sen. Przesypia całą noc bez problemu, nie poci się. Wcześniej kilka razy w nocy się budziła i zmieniała koszulę nocną. Nie ma wymiotów, wcześniej cokolwiek zjadła natychmiast zwracała. Lekarze w szoku. 3 miesiące wcześniej nie dawali jej szans.
Jest pełna wiary w całkowite uzdrowienie.
To niesamowite co Laminina zrobiła w ciągu zaledwie 3 miesięcy!!!
Tadeusz.

Podejrzyj też nasze (moje, rodziny i naszych zwierząt) efekty działania lamininy i zapraszam na nasze prezentacje na żywo, a także zachęcam do współpracy i (lub) zakupu Lamininy.

Opinie o Laminine – cd.
([za]) [łącznie] głos [y]

Ten artykuł znaleziono w wyszukiwarce Google m.in. poprzez poniższe frazy kluczowe:

  • po lamininie atak padaczki
  • laminine w bore liozie
  • laminine jak podawac jak dziecko nie chce tabletek
  • laminina zdjęcia
  • Laminina na blizny
  • laminina a rak u zwierzat
  • jak pozbyc sie opuchlizny po osmiu miesiacach od zlamaniu
  • dalszy ciąg opinii o laminine
  • Czy ma sens branie laminine jak medycyna do tego się odnosi
  • co lekarze sadza o lamininie
Podziel się

Podziel się

Podziel się tym z przyjaciółkami!